Kurt Nilsen Live - Festkonserten i Bergen, 16 mai 2013

Uten navn

Releasedate 17.06.2013

01. Hate How You Say Goodbye
02. Reality Kicks
03. Push Push
04. All You Have To Offer
05. Lost Highway with Åge Aleksandersen
06. Rise to the Occasion
07. Kom igjen with Magnus Grønneberg
08. Du sa
09. Inni en god periode
10. Whiskey Lullaby with Siri Vølstad Jensen
11. I Won´t Back Down with Alejandro Fuentes
12. Here She Comes
13. She´s So High
14. Never Easy
15. My Street with Magnus Grønneberg
16. Beautiful Day

In addition to the Live-DVD:
I Got A Woman with Alejandro Fuentes and Stian Blipp